Vad ingår i försäkringen för privatleasing?

Privatleasing av fabriksny bil via Arval

Försäkringen som går att välja till täcker ditt ansvar om du orsakar skada på någon annans egendom, skadar någon annan eller om någon dör i samband med att du kör din bil. Den täcker också oavsiktliga skador på din bil, som till exempel om den börjar brinna eller blir stulen. Försäkringen skyddar även mot förlust eller skada på delar och tillbehör som har installerats på bilen vid tillverkningen.

Privatleasing av begagnad bil via ALD

I Pluspaketet ingår helförsäkring från Moderna Försäkringar. Du får ett omfattande skydd, där trafikförsäkring, delkasko och vagnskadeförsäkring ingår. Med helförsäkring får du ersättning för skada:

• genom trafikolycka
  • genom uppsåtlig skadegörelse
  • vid transport av fordonet
  • genom annan yttre olyckshändelse.

Om du väljer Grundpaketet är du själv ansvarig för att bilen är helförsäkrad under hela kontraktsperioden. Du väljer själv vilket försäkringsbolag du vill teckna din helförsäkring med.