I vilket skick kan jag räkna med att bilen är?

Våra bilar ska alltid vara i utmärkt skick när den levereras hem till dig. Vi genomför ett omfattande testprotokoll med över 280 punkter, och gör ett certifierat batteritest som anger skicket på batteriet mot när det var nytt. Självfallet mäter och dokumenterar vi även däckdjup.

Därefter reparerar vi allt utom smärre skönhetsfel, exempelvis små stenskott i lacken. Om bilen behöver besiktigas eller genomgå service inom en månad eller 300 mil, gör vi såklart det också innan bilen läggs upp. När detta är gjort genomgår bilen en noggrann in- och utvändig rengöring. Slutligen fotograferar vi bilen inne/ute i 360 grader, vi dokumenterar brister och smärre skönhetsfel, och saker vi tycker är extra bra med bilen.

Allt dokumenteras i en varudeklaration och du får alltid minst 12 månaders omfattande garanti.