Hur kopplar jag upp min bil mot Lynk & Co-appen?

Du  koppplar enkelt ihop din bil med Lynk & Co-appenn genom att skapa upp ett konto och fylla i uppgifterna. Om du har problem eller behöver mer information om hur du kopplar din bil till din Lynk & Co-app ber vi dig kontakta oss.

Vår kundsupport har öppet: Vardagar: 08.00 – 20.00 Helger: 10.00 – 17.00
Du når oss oss snabbt och enkelt under våra öppettider på:
Telefon: 08 - 792 01 01
Email: hej@carla.se

Vill du hellre chatta med oss? Gå till vår startsida carla.se och klicka sedan på den runda chatt-ikonen i vitt och grått som ligger längst ner till höger på startsidan.