Hur kan jag förbereda min bil inför upphämtningen?

För att upphämtningen ska gå så smidigt som möjligt är det viktigt att du tar fram följande:

• Registreringsbeviset, del 2 den gula delen.
  • Extra uppsättning hjul
  • Alla nycklar
  • Laddkablar
  • Eventuell övrig utrustning som: låshylsa till fälg, nyckeln till dragkrok, hatthylla installerad i bilen m.m.

Kontrollera att bilen är fri från fordonsrelaterade skulder via transportstyrelsens hemsida.

Kom ihåg att fylla i dina kontouppgifter via Trustly-länken som vi skickat i ett tidigare mejl. Genom att fylla i dina kontouppgifter kan vi betala dig på plats efter inspektionen.