Hur fungerar batterigaranti?

Alla våra elbilar kommer med batterigaranti.

Batterigaranti tillhandahålls av biltillverkaren. De flesta biltillverkarna erbjuder generösa batterigarantier på ca 8 år eller 16 000 mil med garantin att batteriet då ska ha kvar 70 procent av sin kapacitet. Längden på batterigaranti samt villkor skiljer sig dock från bilmärke och model.

Om du har frågor om en specifik bil och dess bilgaranti så får du mer än gärna kontakta oss så hjälper vi dig. Du når oss sju dagar i veckan via email, telefon eller chatt.

Vår kundsupport har öppet: Vardagar: 08.00 – 20.00 Helger: 10.00 – 17.00
Telefon: 08 - 792 01 01
Email: hej@carla.se

Vill du hellre chatta med oss? Gå till vår startsida carla.se och klicka sedan på den runda chatt-ikonen i vitt och grått som ligger längst ner till höger på startsidan.