1. Frågor och svar
  2. Köpa bil
  3. Beställning, betalning och finansiering av bil

Hur betalar jag för min bil?

Handpenningen på 2000 kronor betalas med Swish eller kort. Själva köpeskillingen betalar du sedan antingen med kort, eller banköverföring. Vi erbjuder även finansiering via Santander Consumer Bank, ett billån med bilen som säkerhet till 7,99 % ränta.

Vid kontant betalning betalar du 2000 kr, och när det är gjort reserverar vi bilen i 24 timmar så att du hinner få och skriva under köpeavtal. Efter att du signerat köpavtalet har du 72 timmar att betala resten av beloppet. När vi mottagit betalningen i sin helhet kontaktar vi dig inom 24 timmar för att boka din hemleverans.


Om du väljer att finansiera bilen, återkommer vi inom kort med en bekräftelse på att krediten är godkänd. När krediten är godkänd reserveras bilen i 24 timmar. Du kommer få ett köpeavtal och finansieringsavtal skickat till dig som ska signeras inom 24 timmar. Om du vill delbetala med en kontantinsats behöver den betalas inom 72 timmar.

När avtalen är signerade och vi har mottagit eventuell kontantinsats kommer vi att kontakta dig inom 24 timmar för att boka din hemleverans.